Keratherapy

Keratherapy

Een Keratinebehandeling van Keratherapy is de oplossing om je haar weer gezond en pluisvrij te krijgen.

De keratinebehandeling zorgt ervoor dat beschadigd, droog of pluizig haar zonder gebruik van sterke chemicaliën veerkrachtig en pluisvrij wordt. Een keratinebehandeling is een intensief, conditionerende behandeling, die het haar gezonder, zachter, glanzender en makkelijker handelbaar maakt. Het is belangrijk te beseffen, dat een keratinebehandeling géén relaxer is, het haar wordt dus niet volledig stijl.

Het Keratherapy ‘Avanced Renewal System’ is de nieuwste generatie keratinebehandeling, ontwikkeld met behulp van wetenschappelijk onderzoek. Deze nieuwe keratinebehandeling bevat natuurlijke keratine, fruitextracten,  essentiële vitaminen, mineralen en oliën en géén formaldehyde. Deze unieke combinatie van ingrediënten verzorgt het haar intensief en pakt pluis en droog haar grondig aan. Het resultaat: glanzender, pluisvrij en makkelijker  handelbaar haar, maandenlang!

In tegenstelling tot relaxers en Japanse straightening, wordt door de keratinebehandeling van Keratherapy de interne structuur van het haar niet veranderd. De behandeling is niet schadelijk voor  het haar, maar versterkt het juist. Deze revolutionaire keratine formule werkt op alle haartypen.

Voordelen  van Keratherapy

  • Keratherapy is een wash- out keratinebehandeling. De behandeling is klaar als u de salon verlaat. De keratine hoeft dus geen 48-72  uur in het haar te trekken, voordat het kan worden gewassen. U kunt ook gewoon direct na de behandeling stylingsproducten gebruiken.
  • Keratherapy verzorgt het haar intensief en pakt pluis grondig aan.
  • Doordat Keratherapy werkt met verschillende inwerktijden tijdens de behandeling, kunt u kiezen of u uw krullen wilt behouden of dat uw haar zo stijl mogelijk wordt.
  • Het natuurlijk volume blijft behouden
  • Dit product bevat géén formaldehyde, hetgeen beter is voor het haar en uw gezondheid.
  • U  zult circa 3 maanden plezier hebben van de behandeling, afhankelijk van uw haartype en de verzorging.

Verzorgingsadvies

Voor het beste en vooral langdurig resultaat , adviseren wij u uw haar te wassen en te verzorgen met de bijpassende shampoo en conditioner van Keratherapy treatment. Deze producten kunt u in de salon aanschaffen. Belangrijk is dat deze producten keratine bevatten en géén sodium chloride en sulfaat. Sodium chloride en bepaalde sulfaten stoffen tasten namelijk de keratinebalans in het haar aan.

Let op: veel reguliere shampoos en conditioners bevatten wel deze stoffen. Bij gebruik van producten die deze ingrediënten bevatten, zult u veel minder lang plezier hebben van uw keratinebehandeling, Naast de shampoo & conditioner zijn er ook een intensief masker, een leave-in conditioning spray en serum verkrijgbaar. Al deze Keratherapy producten bevatten keratine.

Meer  informatie? 

Bezoek onze Hairstudio en vraag onze stylist om advies voor optimaal resultaat, passend bij uw haartype. Ook kunt u met haar een afspraak voor een keratine behandeling inplannen. Voor meer informatie over de keratine behandeling  van Keratherapy, kunt ook terecht op: www.keratherapy.nl